Zakelijke klanten

Vraag hieronder zakelijk account aan en geniet van verschillende voordelen!

✓ Korting bij grotere bestellingen

Wij bieden graag onze zakelijke klanten de mogelijkheid om in te kopen met korting. En hoe meer je besteld, hoe groter de korting wordt. De korting wordt automatisch berekend en verrekend bij het afrekenen.

✓ Achteraf betalen

U heeft namelijk het recht op het achteraf betalen van facturen. Eerst moet u zich hiervoor als zakelijke klant registreren op onze webshop. Vervolgens kunt u bij de betaalmethode ‘achteraf betalen’ aanvinken. Na ontvangst van de bestelling versturen wij per mail de factuur, deze dient binnen 14 dagen te worden betaald.

✓ Bestellen via diverse kanalen

Naast onze webshop zijn wij op meerdere kanalen bereikbaar. Onze zakelijke klanten kunnen ook via Whatsapp en mail hun bestelling doorgeven en wij doen het nodige om ze snel mogelijk te leveren.

✓ Extra functies bij Mijn Account

Het aanmaken van een account is zeer gemakkelijk via onze webshop. Klik hier om een account aan te maken. Volg de stappen om u als zakelijke klant aan te melden bij EPDM Zeeland. Bij Mijn Account heeft u een gepersonaliseerd dashboard waarop uw eerdere bestellingen staan, uw facturen en nog zoveel meer.

  Account aanvragen

  We streven er naar om binnen 24 uur een account voor u aan te maken. Heeft u al een normale account? Neem dan contact met ons op voor een omzetting hiervan.

  Wij hebben alles om uw plat dak vakkundig te bedekken

  Bent u op zoek naar hoogwaardige materialen om uw plat dak te bedekken of te herstellen? Zoek niet verder! Bij onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft om uw plat dak vakkundig te bedekken en te beschermen tegen de elementen.

  Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, wij hebben een uitgebreid assortiment van dakbedekkingsmaterialen. Daarnaast bieden we ook alle benodigde accessoires, zoals lijmen, primers, en dakrandprofielen. Onze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid, en zijn geschikt voor verschillende soorten platte daken, of het nu gaat om een garage, een aanbouw, of een compleet dak van een woning of bedrijfspand.

  Als u vragen heeft over welke materialen het beste zijn voor uw specifieke dakbedekkingsproject, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste materialen voor uw behoeften.