Bestellen & Levering

Bestellen

Via onze webshop EPDM Zeeland kunt u diverse artikelen bestellen.
Wanneer uw bestelling is geplaatst en betaald, sturen we je een e-mail waarin we de ontvangst van je bestelling bevestigen. In de mail vind je informatie over de producten die je hebt besteld en de totale kosten van de bestelling.

Levering

Binnen 1 á 3 werkdagen bezorgen wij uw bestelling (uitgezonderd de Eilanden).
Indien wij niet binnen deze termijn kunnen leveren, nemen wij met u contact op en informeren we jullie over de geschatte levertijd.
Als wij een product niet binnen 30 dagen kunnen leveren, dan informeren wij u schriftelijk hierover. We kunnen u dan een alternatief aanbieden maar indien u dit niet wenst kunnen we het bedrag van het niet geleverde artikel crediteren.

Wij versturen de goederen per pakket naar u toe maar wanneer deze te groot of te zwaar zijn zal dit per pallet verzonden worden.
De bestelling per pallet zal tot de voordeur/oprit geleverd worden.

De goederen worden 1 keer aangeboden, mocht je niet thuis zijn dan worden de goederen de volgende werkdag opnieuw bij je aangeboden maar de tweede leveringskosten worden naar de klant doorgerekend.
Pakket/pallet transportbedrijf; 60,50 euro incl btw

Afhaling

Je kan er ook voor kiezen om jouw bestelling af te halen te Oostburg.
Na het plaatsen van je bestelling kunnen we een afspraak maken om alles te komen afhalen. Vanaf nu kan je ook bij ons pinnen.

Leveringskost Nederland

Pakket = € 6,15 inclusief BTW
Daktrim, zinken regenbuis en dakgoot = € 19,95 inclusief BTW
Bitumen rollen en Resitrix = € 35,00 inclusief BTW
Isolatie = € 60,50 inclusief BTW
Sedum cassette = € 85,00 inclusief BTW
GRATIS verzending vanaf orderbedrag 250 euro inclusief BTW op uitzondering bij aankoop van isolatie, bitumen rollen, Resitri en sedumcassette’s

Leveringskost België

Pakket = € 9,15 inclusief BTW
Andere (daktrimmen, knelprofielen, epdm, …) = € 39,95 inclusief BTW
Bitumen rollen en Resitrix = € 35,00 inclusief BTW
Isolatie = € 95,00 inclusief BTW
GRATIS verzending vanaf orderbedrag 250 euro inclusief BTW op uitzondering bij aankoop van isolatie, bitumen rollen en Resitrix

Wij hebben alles om uw plat dak vakkundig te bedekken

Bent u op zoek naar hoogwaardige materialen om uw plat dak te bedekken of te herstellen? Zoek niet verder! Bij onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft om uw plat dak vakkundig te bedekken en te beschermen tegen de elementen.

Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, wij hebben een uitgebreid assortiment van dakbedekkingsmaterialen. Daarnaast bieden we ook alle benodigde accessoires, zoals lijmen, primers, en dakrandprofielen. Onze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid, en zijn geschikt voor verschillende soorten platte daken, of het nu gaat om een garage, een aanbouw, of een compleet dak van een woning of bedrijfspand.

Als u vragen heeft over welke materialen het beste zijn voor uw specifieke dakbedekkingsproject, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste materialen voor uw behoeften.