Over ons

EPDM Zeeland is een webshop die u alles kan aanbieden voor uw plat dak van uw carport, tuinhuis, bijkeuken, …   Van isolatie tot dakrandafwerking. We beschikken over diverse dakbedekking zoals epdm, bitumen dakbedekking, resitrix, zelfklevende epdm, … om uw dak of dakgoot waterdicht te krijgen en met een daktrim werk je de dakrand fraai af.
EPDM Zeeland staat voor:

  • Kwaliteit en service
  • Scherpe prijzen
  • Levering binnen 1 à 3 werkdagen

Volgende artikelen hebben wij in ons gamma:

Kortom, wij hebben wat u nodig hebt om uw dak op een vakkundige wijze te bedekken. Op onze website vindt u duidelijke informatie en instructies zodat u uw dak op een correcte manier kan monteren. Mocht u vragen hebben kunt u ons altijd contacteren via info@epdmzeeland.nl en wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Wij hebben alles om uw plat dak vakkundig te bedekken

Bent u op zoek naar hoogwaardige materialen om uw plat dak te bedekken of te herstellen? Zoek niet verder! Bij onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft om uw plat dak vakkundig te bedekken en te beschermen tegen de elementen.

Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, wij hebben een uitgebreid assortiment van dakbedekkingsmaterialen. Daarnaast bieden we ook alle benodigde accessoires, zoals lijmen, primers, en dakrandprofielen. Onze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid, en zijn geschikt voor verschillende soorten platte daken, of het nu gaat om een garage, een aanbouw, of een compleet dak van een woning of bedrijfspand.

Als u vragen heeft over welke materialen het beste zijn voor uw specifieke dakbedekkingsproject, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste materialen voor uw behoeften.